CRIS JUANICO ROCK I COBLA

29 de juliol - 21 h.  Espectacle de presentació. / Parc dels Convents dels Agustins, Palamós

L'anomenat mestissatge, l’encreuament d'estils musicals diferents, és la base de l'evolució de la música popular moderna i tendeix a ser entre estils geogràficament distants, fet que dóna un aire exòtic, a l’hora que modern i tribal.

La pregunta és: què passaria si se'ns proposés un encreuament musical més proper i nostrat, una convergència sonora entre dos estils musicals pròxims, vigents i dispars?

La resposta és: Cris Juanico Rock i Cobla.

Aquest nou projecte és una acurada selecció del seu repertori de rock mediterrani adobada amb sons de cobla, una proposta que conserva l'aire mediterrani original, ara revestit amb la sonoritat dels instruments de cobla. La poesia del rock mediterrani de Cris Juanico, tant dels seus treballs en solitari com amb Ja T'Ho Diré, ens arriba amanida i engalanada amb les notes de la tenora, el tible, el flabiol, la trompeta i el fiscorn. Un repertori propi ple del seu Mediterrani illenc triat per ser interpretat amb una banda de rock visceral associada als instruments de cobla, la nostra sonoritat musical continental més mediterrània. Un contrast musical del Mediterrani més proper i antagònic. Exòtic, no. El següent!

www.crisjuanico.com