The Cobla Sound Fanfare

Image
THE COBLA SOUND FANFARE
11 d'agost, 22 h
Itinerant

RECORREGUT
c/ Major, Tauler, Planassa, Onze de Setembre fins a la zona de vianants al Passeig del Mar fins a l’escenari on tindrà lloc el concert de La Cobla dels Sons Essencials. 

The Cobla Sound Fanfare surgeix de la necessitat de mostrar la sonoritat de la Cobla més enllà d'aquesta formació i el seu repertori. Quan senKm un flabiol, Kble, tenora o fiscorn, ràpidament associem aquesta sonoritat a un territori, a un so molt concret. The Cobla Sound Fanfare, vol mostrar, amb diversitat d'esKls i gèneres de música de carrer com, el repertori no fixa una idea sonora, ho fixa la sonoritat.

7 músics, flabiol i tamborí, Kble, tenora, fiscorn, tuba i 2 percussionistes. Diversitat de repertori, dixie, funk, secondline, bossa, samba, corrido, pasdoble, gipsy, klezmer, cercavila, música de carrer catalana, una diversitat de repertori per engrescar el carrer amb un so molt especial.

The Cobla Sound Fanfare, neix amb la voluntat d'exportar els nostres sons més enllà de les nostres fronteres i poder internacionalitzar aquesta sonoritat.

Xavier Torrent, flabiol i tamborí
Jordi Casas, Kble
Jordi Guixé, tenora
Eduard Prats, fiscorn
Pep Moliner, tuba
Rafel Rostey, percussió
Pep Solà, percussió