• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RAPH DUMAS AMB COBLA SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA & COBOSMIKA

Image

RAPH DUMAS AMB COBLA SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA & COBOSMIKA

6 d'agost, 22h
Pl. Josep Sarquella
Palamós

Gratuït 


Coblism 2 és el segon treball discogràfic i projecte conjunt del productor musical del Rosselló, Raph Dumas, i la polifacètica Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.
Aquest projecte va més enllà i aprèn de l'experiència, aquest cop, sobradament coneguts, DJ i Cobla és fusionen en tots els sentits, la cobla passa per les mans de l'electrònica i el DJ amalgama colors i sentits en una lectura molt actualitzada del caminar de la Tradició. Coblism és un projecte que s'infla amb la tradició i l'orgull de la cobla, però també funciona a la pista de ball modern. És la lectura personal d’en Raph del so cobla, des de la perspectiva d'un DJ Productor. Aquesta música tradicional es combina amb ritmes i grooves que s'esperaria trobar en un àlbum de música electrònica. Per tant, Coblism és un animal únic, que ajunta dos segles de música catalana i la moderna cultura de la música electrònica.

Coblism 2.0 incorpora el moviment de la mà de la companyia de dansa contemporània CobosMika Company. La companyia es caracteritza per un llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós que combina la dansa amb la improvisació, i en aquest cas amb pinzellades de referencia a la dansa tradicional catalana. Una cobla, un Dj i quatre ballarines coexistiran dalt de l'escenari, en un espectacle on la tradició i contemporaneïtat ens traslladaran a un univers visual, sonor i dinàmic.