Carregant Esdeveniments

La Principal de la Bisbal + Els Montgrins (24è Concert de la Costa Brava – Memorial Ricard Viladesau)

Dimecres 7 d'agost de 2024 | 22.00h

L’Arbreda | 18€

Comprar entrades

L’Agrupació Sardanista Costa Brava organitza per 24è any consecutiu aquest concert dedicat a Ricard Viladesau, el príncep de la tenora.

El format concert d’aquesta activitat, el respecte i passió del públic, i la qualitat musical aportada per dues de les millors cobles de Catalunya, fan d’aquest concert un referent inqüestionable.

El concert consta de dues parts: a la primera part es fa un repertori de diverses sardanes interpretades de manera alternada per les dues cobles. A la segona part, en canvi, es fa un repertori conjunt que, a voltes, solen ser composicions no estrictament sardanistes.

La Principal de La Bisbal és una cobla de sardanes fundada el 1888 pels membres de la Cobla Vella de la població de La Bisbal d’Empordà L’any 1932 va ser escollida la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, títol que li va ser restituït el 1978 pel president Josep Tarradellas. El 2014 va rebre el premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La cobla Els Montgrins va ser fundada el 1884 a Torroella de Montgrí de la mà de Pere Rigau i Poch, anomenat “Barretó”. Els Montgrins és la cobla degana a de les formacions de cobla avui existents i una de les més prestigioses agrupacions musicals de Catalunya.

Comprar entrades
Ves al contingut