Carregant Esdeveniments

Playmodes & Catalan Folk Messengers. Concerts multimèdia

Dissabte 10 d'agost de 2024 | 22.00h

Plaça de la Capella del Carme

Es realitzaran 4 sessions a partir de les 22h. i cada mitja hora: 22h, 22.30h, 23h. i 23.30h.

 

Contorns

La música s’esvaeix.

El temps, que la fa possible, és també qui l’esborra. Sobreviu en l’instant i desapareix deixant, potser, una empremta a la nostra memòria. Tractem de fixar-ne el record a través de partitures, anotacions o enregistraments, però el resultat és sempre el mateix: la música se’ns escapa, com l’aigua entre els dits.

Contorns, per a cobla i electrònica, és un intent de congelar l’empremta de la música mitjançant notació gràfica video-projectada i interpretada pels músics. Paisatges espectrals que perfilen els contorns expressius dels instruments i que, durant una petita finestra de temps, ens permeten intuir l’escolta futura.

Composta a través de processos algorítmics i generatius, la peça s’inspira en la musicalització de processos geològics. Fang, sediments, cristal·lització i pols com a ingredients d’una música que serveix d’atles microscòpic per a fenòmens d’una escala temporal sobrehumana.

////

Playmodes és un tàndem d’artesans digitals.

Santi Vilanova i Eloi Maduell, formats en el camp del disseny gràfic, la composició musical i de l’enginyeria informàtica, conceben obres de música visual a la cruïlla entre l’art, la ciència i la recerca.

Xavi Molina: Tenora
Adrià Bauzó: Tenora
Jordi Casas: Tible
Raul Gallego: Trompeta
Pep Moliner

Ves al contingut