• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA AMB LA COBLA LA PRINCIPAL DEL LLOBREGAT

Image
Image



1 d'agost, 22h

Pl. Josep Sarquella
Palamós

Gratuït 

*Producció del Festival Amb So de Cobla

La Dharma, enguany, i paral·lelament al seu concert de “50 ANYS”, ens dona l’oportunitat de viure de nou un format pensat especialment per acompanyar la seva música amb l’element grupal més característic i popular de la nostra cultura, la cobla, i en aquesta ocasió molt ben acompanyats per la Cobla la Principal del Llobregat.

La idea de barrejar la tímbrica d’una cobla amb la d’un grup de rock els ballava pel cap des del segon disc L’oucomballa, però no es va materialitzar fins al 1981, amb el concert al Palau de la Música amb la Cobla Mediterrània, aconseguint un so únic, irrepetible, potser el fruit més exquisit que s’hagi donat mai de la unió entre un grup de rock i una cobla de sardanes.

Com deia el Josep Fortuny: “Ara s’han trencat motlles, però aleshores, per a molta gent, fou gairebé una insolència. Per a nosaltres era la cosa més natural del món. Aquell era un so que portàvem posat. Era el so de la nostra infantesa, dels matins de diumenge a la plaça veient els pares ballant sardanes. Un so que era sinònim de festa, de bon temps. Una mena de paradís perdut.”